Autor: Dnevnik, 021.rs

Novi Sad
21.01.2024.
06:19
Novosađanima S. Š. (26) i S. M. (24), koji se sumnjiče da su letos oštrim predmetom izboli M. M. (24) iz Petrovaradina, produžen je pritvor do 12. februara.
  • Mladen

    21.01.2024 08:03
    Tromo pravosudje
    Jasno je da prestupnici moraju biti iza brave. Presuda mora biti izrecena u sto kracem roku, kako bi prestupnik bio svestan za cega je kaznjen i ta kazna utice na njegovo prevaspitanje. Ovakvim otezanjem i tromim radom sistema, drzanjem mesecima prestupnika u pritvoru on zaboravlja detalje pocinjenog dela i sam cin sudjenja se obesmisli. Mora se pronaci nacin da tuzilastvo brze reaguje, ocigledno da smo izgubili kontrolu nad radom tuzilastava koja su postala drzava u drzavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna